Din 24 de ani de serviciu, o profesoară a fost prezentă la ore doar patru ani

HomeExterne

Din 24 de ani de serviciu, o profesoară a fost prezentă la ore doar patru ani

O profesoară din Italia a lipsit de la școală 20 de ani din cei 24 de serviciu. De fiecare dată când preda la ore, însă, era neatentă cu elevii

”Ucraina, așchie din Imperiul Rus” / Nu va fi pace dacă nu vor fi îndeplinite 3 condiții ale Moscovei
”Apă caldă, apă rece, sunt mărunțișuri, cui îi pasă? Ai pierdut, plătește!”
„Suntem alături de partenerii și prietenii belgieni în aceste momente dificile”

O profesoară din Italia a lipsit de la școală 20 de ani din cei 24 de serviciu. De fiecare dată când preda la ore, însă, era neatentă cu elevii și își „folosea încontinuu telefonul”.

Femeia se angajase ca profesoară de istorie și filosofie la un liceu din Veneția. Din cei 24 de ani în care a avut contract de muncă, ea a fost prezentă la catedră doar patru, dintre care doar patru luni a venit consecutiv la ore.

Ea a făcut subiectul unei inspecții ministeriale care i-a definit metodele de predare ca fiind „incompatibile” și a fost dată afară din școală. Acum, Curtea de Casație a confirmat concedierea ei.

„Comportament incompatibil cu predarea”

Chiar și în cei patru ani, elevii s-au plâns de „nepregătirea” ei, de „hazardul” în atribuirea notelor, pentru faptul că se prezenta fără manuale și pentru alte atitudini total neprofesionale, comportament pe care chiar și o inspecție ministerială l-a definit ca fiind…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: