Un tânăr frizer a fost ucis și „ciopârțit” de șeful lui

HomeExterne

Un tânăr frizer a fost ucis și „ciopârțit” de șeful lui

Un tânăr de 19 ani a fost ucis, decapitat și apoi aruncat în apele mării. Principalul suspect în acest caz este chiar șeful tânărului, furios c

Document SECRET despre un posibil atac rusesc imaginat de armata germană
Germania speră că se va relansa în 2024, după o scădere economică estimată la 0,4% anul acesta, generată de reducerea consumului din cauza crizelor
Un broker încearcă de 5 ani să VÂNDĂ un submersibil OceanGate

Un tânăr de 19 ani a fost ucis, decapitat și apoi aruncat în apele mării. Principalul suspect în acest caz este chiar șeful tânărului, furios că acesta și-a dat demisia și voia să se angajeze în altă parte. El a avut un complice, care l-a ajutat să linșeze victima și să „scape” de cadavru.

Doi cetățeni egipteni – Abdelwahab Ahmed Gamal Kamel și Mohamed Ali Abdelghani  – au fost reținuți de procurorii italieni pentru uciderea lui Mahmoud Sayed Mohamed Abdalla, în vârstă de 19 ani.

În urma unui interogatoriu care a durat peste șase ore, cei doi bărbați au fost arestați.

Conform anchetei, Mahmoud a fost ucis în noaptea dintre duminică, 23 iulie, spre luni, 24 iulie, și aruncat în mare. Trupul, mâinile și capul au fost găsite în locuri separate, în apele din fața portului Santa Margherita Ligure, relatează ANSA.

Mahmoud a fost ucis pentru că voia să se angajeze la „concurență”

Mahmoud Abdalla, băiatul egiptean de 19…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: