”Un oraș civilizat respectă clădirile remarcabile”

HomePolitică

”Un oraș civilizat respectă clădirile remarcabile”

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei, urmărește constant tot ceea ce întâmplă, la nivel arhitectonic, în Capitală și nu numai, fiind

Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu noul prim-ministru al Bulgariei despre aderarea la Schengen
🚨 Percheziții la șeful CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, și la rudele sale, într-un dosar de luare de mită / Iohannis: „Unii vor încerca să facă legături”
Zelenski nu a fost lăsat să vorbească în Congres. Ce a spus președintele Ucrainei la final?

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei, urmărește constant tot ceea ce întâmplă, la nivel arhitectonic, în Capitală și nu numai, fiind dezamăgit de faptul că multe clădiri remarcabile ale Bucureștiului, cu o istorie lungă în spatele fațadelor scorojite, sunt lăsate de izbeliște de Primăria Generală și de Primăria Sectorului 1.

Alexandru Petrescu, vicepreședinte al Partidului Social Democrat (PSD) Sector 1, dă încă un exemplu din care reiese că s-ar putea întreprinde demersuri lăudabile pentru reabilitarea unor clădiri istorice în București, dar se face, în realitate, foarte puțin. Mai mult, nu se acordă atenția cuvenită nici mentenanței fațadelor, rezultatul fiind unul trist. Degetul acuzator este îndreptat atât către Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, cât și către Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Fostul ministru al Economiei aduce în atenție un bloc din anii `30, situat lângă nu departe de Gara de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0