Nu mă antepronunț, așteptăm opinia specialiștilor

HomePolitică

Nu mă antepronunț, așteptăm opinia specialiștilor

Respectarea țintei de deficit, gaura de la buget și fiscalitatea sunt subiecte de discuții, la nivelul specialiștilor guvernamentali. După șe

Premierul Marcel Ciolacu, reuniune de lucru la Atena
Victor Ponta, despre întâlnirea dintre premier și Viktor Orban: „Foarte bine a făcut Ciolacu. Multe decizii se iau și pe relații personale”
Premierul Marcel Ciolacu îi dă „mână liberă” lui Predoiu să facă „curățenie” la Interne. Guvernul dă bani pentru achiziția de DrugTest

Respectarea țintei de deficit, gaura de la buget și fiscalitatea sunt subiecte de discuții, la nivelul specialiștilor guvernamentali.

După ședința de coordonare a activității miniștrilor PNL, Nicolae Ciucă a declarat că la nivelul ministerelor de linie se discută variante diferite și se desfășoară o serie de calcule pentru a vedea cum să gestioneze mai bine bugetul țării.

Ciucă nu a dorit să exprime o opinie cu privire la o posibilă scutire de plată a contribuțiilor la asigurările sociale pentru angajații din construcții și agricultură.

Există o parte mare de adevăr în ceea ce înseamnă gestionarea bugetului companiilor și, din discuțiile pe care le-am avut cu cei din mediul privat, cei care lucrează în construcții și sectorul agricol, a reieșit foarte clar că au nevoie de o perioadă de timp, pentru a putea să-și adapteze modul în care efectuează cheltuielile, a declarat Ciucă.

Întrebat dacă se are în vedere o creștere a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0