UE sancționează șapte persoane acuzate de destabilizarea Moldovei

HomeExterne

UE sancționează șapte persoane acuzate de destabilizarea Moldovei

Statele membre ale Uniunii Europene au adoptat sancţiuni împotriva a şapte persoane din Republica Moldova, acuzate în special că au legături cu

General-maior (R) Paul Hurmuz: „Nu există o alianță între China și Rusia. Obiectivul lor este de a câștiga competiția cu Occidentul”
Oleksandr Hmel, un jucător ucrainean celebru de hochei, a murit pe front
Ce au găsit medicii în CORPUL unui bărbat, care a venit la spital cu dureri atroce. Ce pățise, de fapt, la beție

Statele membre ale Uniunii Europene au adoptat sancţiuni împotriva a şapte persoane din Republica Moldova, acuzate în special că au legături cu „eforturile Rusiei de a destabiliza” această ţară foarte fragilă economic.

Decizia survine cu două zile înainte de o importantă întâlnire, programată pentru joi, 1 iunie, în Republica Moldova. La Chișinău vor veni lideri din aproape 50 de ţări, care vor lua parte la cel de-al doilea summit al Comunităţii Politice Europene.

Summit-ul CPE reuneşte aproximativ 20 de state, pe lângă cele 27 de țări membre ale Uniunii Europene.

„Moldova, una din ţările cele mai afectate” de războiul din Ucraina

Republica Moldova este una din ţările cele mai afectate de consecinţele invaziei ilegale a Ucrainei de către Rusia: există încercări serioase, în creştere şi continue de a destabiliza ţara”, a transmis, într-un comunicat de presă, şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell.

Activele celor…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0