Mesajul trimis de sindicaliștii din Educație: „Greva continuă!”

HomePolitică

Mesajul trimis de sindicaliștii din Educație: „Greva continuă!”

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” anunță că greva profesorilor, care a intrat î

Simion a năvălit în sediul CSM pentru a reclama ingerințe politice în cazul presupusului viol colectiv din tabăra AUR. Procurorii se plâng de abuz
La mulți ani, România!
Primarul din Caracal ANUNȚĂ că se retrage din PSD și din toate funcțiile pe care le deține după tragedia de la Crevedia: „Sunt puternic afectat” Primarul din Caracal ANUNȚĂ că se retrage din PSD și din toate funcțiile pe care le deține după tragedia de la Crevedia: „Sunt puternic afectat”

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” anunță că greva profesorilor, care a intrat în a doua săptămână, va continua.

UPDATE ora 13:00: Profesorii, invitați din nou la negocieri la Guvern

Reprezentanții principalelor sindicate din Învățământ au fost invitați din nou la negocieri, miercuri, de la ora 13:30, de oficialii Executivului.

Întrevederea are loc după ce președintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, cu liderii coaliției de guvernare, la Palatul Cotroceni, despre criza din Educație. (DETALII SUPLIMENTARE AICI…)

Oferta coaliţiei pentru sindicatele din educaţie cuprinde, potrivit unor surse politice, o majorare salarială de 25-30%, începând cu 2023, în raport cu salariul minim, iar restul majorării, până la 60%, eşalonat in următorii doi ani.

Klaus Iohannis, discuții la Cotroceni cu liderii coaliției de guvernare. Discuții pe marginea grevei din învățământ…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0