Ucraina nu poate intra în NATO pe timp de război. Dar poate fi ajutată masiv la câștigarea lui, afirmă liderul german

HomeExterne

Ucraina nu poate intra în NATO pe timp de război. Dar poate fi ajutată masiv la câștigarea lui, afirmă liderul german

Ucraina nu poate fi primită în NATO, atât timp cât se află în război cu Rusia, a declarat cancelarul german Olaf Scholz în timpul conferinței d

Poetul rus Lev Rubinstein a fost ucis pe o trecere de pietoni în Moscova. Dizidentul a fost lovit de un șofer recidivist, conform autorităților
FABULOS. Cum a ajuns să arate Emma, după ce a divorțat
Oraș din Europa, INVADAT de șobolani de mărimea unui chihuahua. De frică, gunoierii nu mai ridică tomberoanele

Ucraina nu poate fi primită în NATO, atât timp cât se află în război cu Rusia, a declarat cancelarul german Olaf Scholz în timpul conferinței de presă comune de după întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu. Dar ea poate fi ajutată în reconstrucția sa. Aceste declarații au fost făcute în preambulul summit-ului NATO de la Vilnius. Germania are cel mai mare aport în susținerea economică și militară a Ucrainei, după Statele Unite ale Americii.

Cancelarul german Olaf Scholz susține că Ucraina nu poate să fie primită în NATO atât timp cât pe teritoriul ei se desfășoară un război.

Germania, cel mai mare susținător din UE al Ucrainei

„Într-adevăr, este un lucru care ne preocupă în contextul summitului: cum putem dezvolta alianța în viitor. Am încercat în ultimii ani să fim capabili la intervențiile noastre în afara alianței. Acum capabilitatea de apărare devine din ce în ce mai importantă.

Este necesar ca relația noastră să se…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0