10 dimineaţă, am stat de vorbă la telefon”

HomePolitică

10 dimineaţă, am stat de vorbă la telefon”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi seară, că are o relație instituţională şi o comunicare foarte bună cu preşedintele PNL, fostul premi

Premierul Ciolacu nu lasă din mână reforma pensiilor speciale
„Trebuie să își pună probleme de privacy și de data protection”
”În următorii ani putem crește valoarea sprijinului pentru mame la 3000 de lei”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi seară, că are o relație instituţională şi o comunicare foarte bună cu preşedintele PNL, fostul premier Nicolae Ciucă, cu care a discutat la telefon chiar şi la ora 5.10 dimineaţa, în legătură cu vizita la Berlin.

Întrebat, marţi seară, la Antena 3, dacă există vreun pericol să se rupă coaliţia de guvernare deoarece urmează patru rânduri de alegeri, Marcel Ciolacu a declarat că şi-ar fi dorit să aibă un mandat uşor, dar că aceasta este o provocare comună.

”Cred că atât colegii mei din PSD, cât şi colegii de coaliţie din PNL trebuie să înţelegem că avem un pariu comun, actul de guvernare, economia României şi depăşirea acestor crize care au afectat nu numai România, întreaga Europă.

Să ştiţi că şi eu mi-aş fi dorit să iau un mandat uşor, un mandat în care aveam o creştere economică care conferea un buget fără nicio problemă. Mi-aş fi dorit foarte mult să am un mandat…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0