Trei persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite după ce o tornadă a devastat un oraș din Texas

HomeExterne

Trei persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite după ce o tornadă a devastat un oraș din Texas

O tornadă a devastat un orașul Perryton din Texas, furia naturii ucigând cel puțin trei oameni și rănind alte câteva zeci de persoane. Serviciu

LIVE UPDATE | Război Israel-Hamas. OMS: Cel mai mare spital din Gaza va deveni un CIMITIR / „Cadavrele nu pot fi îngropate sau duse la morgă”
LIVE UPDATE | Război Israel-Hamas. Șeful Shin Bet anunță că vor fi operațiuni și în străinătate/Navă americană, atacată în Marea Roșie
Publicația independentă The Moscow Times, adăugată de RUSIA pe lista „agenților străini”

O tornadă a devastat un orașul Perryton din Texas, furia naturii ucigând cel puțin trei oameni și rănind alte câteva zeci de persoane. Serviciul Național de Meteorologie a raportat că tornada a lovit orașul joi, în jurul orei locale 17:00.

Aproximativ 200 de case și stația de pompieri a orașului au fost distruse. Tornada a lovit în plin un parc de rulote din oraș, unde o persoană și-a pierdut viața, potrivit BBC.

Paul Dutcher, șeful departamentului de pompieri din Perryton, a declarat pentru CNN că o persoană a murit în parcul de rulote și alte două au decedat în centrul orașului, iar o persoană a dispărut.

Foto: Twitter

De asemenea, directorul financiar al Spitalului General Ochiltree, Debbie Beck, a declarat pentru CNN că rănile au variat de la ”foarte uşoare” la ”pneumotorax, răni la cap şi fracturi osoase”.  Medicii tratează pacienţii în spital deşi nu au electricitate, a adăugat ea.

Beck a spus că tornada a lovit parte…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: