„Toată lumea este afectată de teroarea rusească”

HomePolitică

„Toată lumea este afectată de teroarea rusească”

Ziua 512 de război în Ucraina. 18 persoane au fost rănite în urma atacurilor de la Nicolaev, a anunțat guvernatorul Vitali Kim. Nouă dintre ei

Dosarul vaccinurilor. Vlad Voiculescu la DNA: „Nicio decizie importantă nu era luată de Cîțu fără a se consulta cu Iohannis”
Nicolae Ciucă, anunț despre rotația premierilor
”Clotilde Armand blochează construcția de creșe și grădinițe! Confortul și educația copiilor noștri nu sunt negociabile!”

Ziua 512 de război în Ucraina. 18 persoane au fost rănite în urma atacurilor de la Nicolaev, a anunțat guvernatorul Vitali Kim. Nouă dintre ei au ajuns la spital, inclusiv cinci copii. Între timp, liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, a afirmat că toată lumea este afectată de teroarea rusească, referindu-se la atacurile asupra Odesei şi asupra porturilor de unde urmau să fie trimise în ţări din Africa şi Asia cantităţi importante de produse alimentare. 

UPDATE 2: O adolescentă a fost ucisă într-un atac ucrainean cu dronă în Crimeea, anunţă guvernatorul prorus

Un atac cu drone ucrainene în Crimeea, teritoriu anexat de Moscova în 2014, a ucis o adolescentă în noaptea de miercuri spre joi, a declarat guvernatorul local instalat de Moscova, conform AFP.

„În urma unui atac cu o dronă inamică, patru clădiri administrative au fost avariate (…) în nord-vestul Crimeii”, a declarat Serghei Aksionov pe Telegram, fără a preciza în ce…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0