La ce meci cere Gigi Becali să fie lăsat să joace pe Ghencea

HomeSport

La ce meci cere Gigi Becali să fie lăsat să joace pe Ghencea

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, are de gând să facă o nouă cerere de închiriere a stadionului Steaua. Milionarul

Patrick Mouratoglou, variantă-șoc după ce Simona Halep a fost trădată de colegele din WTA
Cinci concluzii după ce Dinamo a obținut primul punct în Superliga
Fosta iubită a lui Mario Balotelli a murit la doar 38 de ani! Vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere: „Sunt șocat!”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, are de gând să facă o nouă cerere de închiriere a stadionului Steaua. Milionarul din Pipera vrea să joace derby-ul cu CFR pe arena din sectorul 6 al Capitalei.

Gigi Becali vrea neapărat ca derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj să se joace pe stadionul Steaua: „Să vedem ce o să mai zică atunci

FCSB își dorea cu ardoare să joace derby-ul cu Dinamo București pe stadionul din Ghencea, însă negocierile cu CSA Steaua au eșuat. Totuși, Gigi Becali nu se lasă și va face o nouă cerere și pentru meciul cu CFR Cluj.

Ei spuneau că nu se compară cu celelalte meciuri că e grad ridicat de risc, că e meci cu Dinamo. Bine, mă, o să facem cerere pentru meciul cu CFR, să vedem ce o să mai zică atunci. Nu pot să o scot la capăt cu ei, că ei știu că nu li se întâmplă nimic. Dacă face CNI un stadion din banii publici, cum să-l aibă ei în proprietate?

Nu, tată, se dă la Agenția de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0