Statul nu există, legea nu există

HomePolitică

Statul nu există, legea nu există

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat în urma anchetei DIICOT privind abuzurile la care au fost supuși aproape 100 de bătrâni, în „azi

Eu zic că sunt șanse 100% de respingere a protocolului
Nicușor Dan mai vrea un mandat și crede că stă bine în sondaje
Statul, atacat constant cibernetic. Peste 200 de tentative pe zi, recunoaște ministrul Ivan. Cât ar fi cerut hakerii pentru „BULETINUL LUI CIOLACU”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat în urma anchetei DIICOT privind abuzurile la care au fost supuși aproape 100 de bătrâni, în „azilele groazei”. „În România, în multe domenii, statul nu există, legea nu există, instituțiile nu există, instituțiile de control nu există”, afirmă edilul.

„Am fost toți cutremurați de realitatea din cele trei azile din Ilfov. Un atac la demnitatea umană. Evident, toți cei vinovați trebuie pedepsiți. Mult mai important, cred eu, este ca noi toți să conștientizăm, în urma acestei tragedii, imaginea de ansamblu.

În România, în multe domenii, statul nu există, legea nu există, instituțiile nu există, instituțiile de control nu există. În multe domenii se mimează statul de drept, una este realitatea și alta este realitatea din hârtiile cu care toată lumea se acoperă”, scrie, duminică, pe Facebook, Nicușor Dan.

„Sper să declanșeze o trezire din banalizarea ilegalității”

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0