Sorin Grindeanu restructurează TAROM cu banii de la COMISIA EUROPEANĂ / „Toate semnalele sunt pozitive”

HomePolitică

Sorin Grindeanu restructurează TAROM cu banii de la COMISIA EUROPEANĂ / „Toate semnalele sunt pozitive”

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu așteaptă banii de la Comisia Europeană pentru a restructura compania TAROM. Întrebat dacă decizia ini

CNAIR a desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia primului tronson din Autostrada Sibiu-Făgăraș
Ciolacu adoptă OUG privind plafonarea adaosului comercial la alimente de bază
Volodimir Zelenski, întâmpinat de Marcel Ciolacu la Palatul Victoria: „România susține ferm aderarea Ucrainei și a Republicii Moldova la UE”

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu așteaptă banii de la Comisia Europeană pentru a restructura compania TAROM. Întrebat dacă decizia inițială a TAROM de a opri cursele către Londra se bazează pe o economisire, Sorin Grindeanu indică planul de agreat cu reprezentanții Executivului de la Bruxelles. 

Ministrul Transporturilor afirmă că „toate semnalele sun pozitive”, că vom primi cele 80 de miliarde euro pentru TAROM.

Aici vorbim de acel plan acceptat de Comisia Europeană de restructurare a TAROM. Au fost colegi de-ai mei la Comisie săptămâna trecută. Toate semnalele sunt pozitive. Când vom primi acest ajutor de la Comisia Europeană pentru TAROM, ajutor substanțial, pe baza acestui ajutor vom merge înainte. Odată cu primirea acestor, cred că sunt 80 și ceva de milioane de euro, eu sper să mergem pe linia asumată, aceea de a transforma această companie într-o companie solidă economic.

Grindeanu întărește faptul că „n-avem niciun…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0