Simona Halep, susținută de un înalt oficial străin înaintea verdictului

HomeSport

Simona Halep, susținută de un înalt oficial străin înaintea verdictului

Simona Halep rămâne ambasadoarea sportului românesc chiar și în condițiile în care este suspendată provizoriu pentru dop

Dorinel Munteanu, transferuri cu nume! A adus doi portughezi
Rezultatele serii în play-off-ul Champions League
30.000 de euro pe lună!

Simona Halep rămâne ambasadoarea sportului românesc chiar și în condițiile în care este suspendată provizoriu pentru dopaj! Jucătoarea de tenis din Constanța a fost elogiată de ambasadorul Turciei în România.

Özgür Kıvanç Altan, ambasadorul Republicii Turcia la București, a transmis un mesaj de susținere pentru Simona Halep, cu câteva zile înaintea deciziei în cazul de dopaj.

Simona Halep, susținută de un înalt oficial străin înaintea verdictului! Întâlnire extraordinară a sportivei cu ambasadorul Turciei în România: „Ești o adevărată luptătoare!”

Simona Halep a avut o întâlnire extraordinară cu Özgür Kıvanç Altan, iar înaltul oficial turc a descris-o pe sportiva noastră drept „o adevărată luptătoare”. Halep nu s-a mai luptat însă în ultimele nouă luni cu adversarele din circuitul WTA, ci cu Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), care o acuză de două încălcări…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0