SCANDAL uriaș la unirea Dreptei! “Angajamentul pentru un viitor mai bun” vs. „Jandragneria s-a mutat la USR”

HomePolitică

SCANDAL uriaș la unirea Dreptei! “Angajamentul pentru un viitor mai bun” vs. „Jandragneria s-a mutat la USR”

Sămânță de scandal duminică, ziua în care USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunțat lista comună pentru alegerile europarlamentare, precum şi progra

Guvernul României așteaptă ca Ucraina să prezinte un plan de acțiune, după ridicarea restricțiilor privind exportul de cereale
Nicuşor Dan, despre unele PROMISIUNI din 2020
A MURIT Constantin Nicolescu

Sămânță de scandal duminică, ziua în care USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunțat lista comună pentru alegerile europarlamentare, precum şi programul electoral pentru aceste alegeri. Întreaga poveste s-a declanșat, după ce eurodeputatul USR Vlad Gheorghe afirmă că nu a fost lăsat să participe, duminică, la şedinţa Comitetului Politic al partidului, fiind oprit de către bodyguarzi la intrare, pe motiv că nu este „membru activ”. El a criticat, deopotrivă, partidul şi pe preşedintele acestuia, Cătălin Drulă. USR a răspuns ulterior acuzațiilor europarlamentarului.

Pe 18 decembrie 2023, preşedinţii USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunţat constituirea Alianţei Dreapta Unită, în perspectiva alegerilor din anul 2024.

Tot atunci, reprezentanţii USR, PMP şi Forţa Dreptei au precizat că vor participa în alegerile europarlamentare din 2024 cu o listă comună de candidaţi.

În prezent, USR are doar doi parlamentari la Bruxelles după ce Dacian…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0