„Să producem cât mai mult românește”

HomePolitică

„Să producem cât mai mult românește”

Prezent la Conferința Națională cu tema „Tineri Lideri pentru Agricultură”, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat ce înseamnă, în opinia

Ce spune Andrei Caramitru despre premierul Marcel Ciolacu: „E player big time
Legea pensiilor intră pe 20 noiembrie în plenul Camerei Deputaților/ Termenul de depunere a amendamentelor este 17 noiembrie
Reuniunea de la Jeddah | Bogdan Aurescu: ”Am exprimat sprijinul ferm al României pentru Formula de pace a președintelui Zelenski”

Prezent la Conferința Națională cu tema „Tineri Lideri pentru Agricultură”, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat ce înseamnă, în opinia sa, sintagma „patriotism economic”.

„Dincolo de banii europeni, vreau să vă prezint un nou concept pe care îl propun pentru perioada următoare și anume patriotismul economic, adică să producem și să consumăm cât mai mult românește”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu: „Tineri fermieri sunt cheia pentru o agricultură modernă”

Eu cred cu tărie că tineri fermieri sunt cheia pentru o agricultură modernă, inovatoare și sustenabilă, cu o singură condiție: să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare pentru a integra tehnologia și a implementa practicile agricole eficiente, astfel încât să se reducă impactul negativ asupra mediului și să se optimizeze producția. În felul acesta vom produce sustenabil și performant.

Sunt o mulțime de bani europeni care vor contribui la…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1