”Să nu lăsăm copiii noştri să fie subiect de experiment, nu voi tolera aşa ceva”

HomePolitică

”Să nu lăsăm copiii noştri să fie subiect de experiment, nu voi tolera aşa ceva”

Aflat la Timișoara, acolo unde PSD Timiș și-a ales, sâmbătă, noua conducere, premierul Marcel Ciolacu a tras un nou semnal de alarmă referitor

Nicolae Ciucă, despre plafonarea prețurilor la alimentele de bază
Marcel Ciolacu merge pe mâna lui Mihai Tudose la europarlamentare. Îl pune oficial șef de campanie
”Nu putem acoperi datoria pe care o avem punând toată presiunea pe micii antreprenori, pe firmele care aduc plus valoare”

Aflat la Timișoara, acolo unde PSD Timiș și-a ales, sâmbătă, noua conducere, premierul Marcel Ciolacu a tras un nou semnal de alarmă referitor la pericolul drogurilor. Șeful social-democraților a spus că este nevoie ca toți copiii să primească explicații clare referitoare la această problemă, tocmai pentru a nu cădea într-o astfel de ispită care îi poate afecta iremediabil.

Premierul Marcel Ciolacu s-a referit și la reforma care este absolut neceară în educație, punctând că România nu mai poate avea școli în care să fie dor trei elevi, o astfel de situație putând fi caracterizată printr-un singur cuvânt – ”risipă”.

Avem mare nevoie de reformă în educaţie, nu mai putem avea clase cu trei elevi în clasa a doua. Statul trebuie să găsească soluţii, nu se poate aşa, pentru că asta înseamnă risipă. Ne trebuie un plan foarte bun pentru a reforma educaţia. Nu mai putem vorbi de învăţământ cu care să ne mândrm când…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: