S-a ajuns la o formă de șantaj

HomePolitică

S-a ajuns la o formă de șantaj

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, în cursul zilei de sâmbătă, referitor la propunerea sa de scoatere a sălilor de jocuri de noroc în afara o

Plafonarea prețurilor la energie. Cei care au mai multe locuri de consum nu vor mai fi nevoiți să depună declarație
Ciolacu nu se lasă intimidat de presiunile operatorilor de jocuri de noroc
Klaus Iohannis a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Marius Budăi / Cine va asigura interimatul la Ministerul Muncii

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, în cursul zilei de sâmbătă, referitor la propunerea sa de scoatere a sălilor de jocuri de noroc în afara orașelor, că „s-a ajuns la o formă de șantaj” în acest sens.

De asemenea, Ciolacu mai spune că au existat efecte similare și în ceea ce privește activitatea președintelui Camerei Deputaților, Alfred Simonis, dar și în privința activității ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Ciolacu a vorbit despre „reacții și atacuri” la adresa lui și a celorlalți lideri social-democrați și a spus că în calitate de premier cere statului român să vadă dacă este vorba de o încălcare a legii și de un șantaj. Premierul nu a spus însă concret la ce șantaj se referă, nici nu a numit episoade, persoane sau atacuri pe care le consideră acte de șantaj: „Nu știu ce Sorin stă la masă cu liderul populiștilor astăzi”, a fost singura precizare a lui Marcel Ciolacu, fără alte detalii.

Marcel…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: