Rămășițe ale submersibilului „Titan”, DESCOPERITE în apropierea epavei Titanicului. Prima ipoteză în acest caz: „O implozie instantanee”

HomeExterne

Rămășițe ale submersibilului „Titan”, DESCOPERITE în apropierea epavei Titanicului. Prima ipoteză în acest caz: „O implozie instantanee”

Contraamiralul John Mauger, comandantul Districtului numărul unu al Gărzii de Coastă a SUA, a declarat că un vehicul operat de la distanță din

Mama lui Navalnîi îi cere lui PUTIN să-i dea trupul lui Alexei / „Lasă-mă să-mi văd, în sfârșit, fiul”
Incident aerian la frontiera dintre Belarus și Polonia
Şeful agenției rusești Sputnik Moldova, Vitali Denisov, a fost EXPULZAT din Moldova. Moscova acuză că este un atac la democrație și libertatea presei

Contraamiralul John Mauger, comandantul Districtului numărul unu al Gărzii de Coastă a SUA, a declarat că un vehicul operat de la distanță din Horizon Arctic a descoperit rămășițe ale submarinului Titan la aproximativ 1.600 de metri distanță de prova Titanicului de pe fundul mării. „Aduc cele mai sincere condoleanțe familiilor”, spune oficialul potrivit The Guardian.

Mauger spune că „nu pare să existe nicio legătură” între zgomotele subacvatice detectate în misiunea de căutare – salvare și locația de pe fundul mării unde au fost descoperite resturile.

„Resturile sunt în concordanță cu o pierdere catastrofală a camerei de presiune. La această constatare, am anunțat imediat familiile respective”, a declarat contraamiralul John Mauger de la Paza de Coastă a SUA, care conduce operațiunile de căutare a submersibilului.

Întrebat care sunt perspectivele pentru recuperarea cadavrelor celor aflați la bordul Titan, contraamiralul John…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0