Rămâne TVA de 5% la cărți și manuale școlare

HomePolitică

Rămâne TVA de 5% la cărți și manuale școlare

Nicolae Ciucă a dezvăluit public luni câteva dintre deciziile luate de Coaliție în ceea ce privește noile măsuri fiscale pentru reducerea defic

PSD pune TUNURILE pe DACIAN CIOLOȘ în cazul Roșia Montană / „A știut că va afecta interesele României”
Marcel Ciolacu vrea să schimbe sistemul de control din centrele sociale
Postul de director al SRI se vacantează oficial de luni în cadrul unei ședințe de plen reunit a Parlamentului

Nicolae Ciucă a dezvăluit public luni câteva dintre deciziile luate de Coaliție în ceea ce privește noile măsuri fiscale pentru reducerea deficitului bugetar. Președintele PNL a menționat că s-a înțeles cu Marcel Ciolacu să păstreze TVA-ul de 5% la achiziționarea cărților și manualelor școlare. Deciziile Coaliției vor fi transpuse în măsurile luate în ministere.

Discuțiile purtate în Coaliție asupra noilor măsuri ce au rolul de a reduce cheltuielile de la bugetul de stat au ajuns la un numitor comun pe câteva dintre palierele de activitate:

”Aceste decizii urmează sa fie transpuse tehnic de către ministerele de linie astfel încât să ne asigurăm că ele vor fi puse în practică” a transmis Nicolae Ciucă.

Întrebat despre posibila comasare a instituțiilor din subordinea Parlamentului, Nicolae Ciucă a menționat că ”fiecare dintre ministerele de linie și instituțiile, inclusiv cele care își dedublează parte din atribuții, să…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0