Cum l-a pedepsit o femeie pe soțul său după ce a aflat că a fost la prostituate. „Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

HomeExterne

Cum l-a pedepsit o femeie pe soțul său după ce a aflat că a fost la prostituate. „Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

O femeie din Marea Britanie, dezamăgită după ce a aflat că soțul său a înșelat-o cu o prostituată, a decis să îi dea o lecție bărbatului. Deși

Michelle Obama DEZMINTE zvonurile potrivit cărora va candida pentru alegerile prezidențiale din SUA din acest an
„Vladimir Putin pierde războiul din Irak”
O româncă din Israel își descrie viața la aproape trei luni de la masacrul Hamas. „Un război pe care îl simțim în fiecare clipă”

O femeie din Marea Britanie, dezamăgită după ce a aflat că soțul său a înșelat-o cu o prostituată, a decis să îi dea o lecție bărbatului.

Deși erau căsătoriți de zeci de ani, bărbatul a „călcat strâmb”, iar femeia a descoperit aventura acestuia, însă, contrar așteptărilor, a decis să nu îi reproșeze nimic.

A luat o decizie mai radicală, pentru a-l face pe soțul său să plătească, la propriu, pentru trădare.

Astfel, femeia a refuzat să mai facă sex cu soțul său dacă acesta din urmă nu îi dă bani pentru acest lucru.

„Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

Bărbatul povestește, pentru The Sun, că la început a fost de acord să îi dea bani soției, crezând că este vorba despre un simplu joc.

Însă lucrurile nu au stat așa, pentru că femeia s-a răzbunat pur și simplu pe el prin această metodă. Acum, bărbatul spune că nu își mai permite din punct de vedere financiar să mai facă dragoste cu propria sa soție,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: