Cum l-a pedepsit o femeie pe soțul său după ce a aflat că a fost la prostituate. „Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

HomeExterne

Cum l-a pedepsit o femeie pe soțul său după ce a aflat că a fost la prostituate. „Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

O femeie din Marea Britanie, dezamăgită după ce a aflat că soțul său a înșelat-o cu o prostituată, a decis să îi dea o lecție bărbatului. Deși

Lilia Chanysheva, fost lider al echipei lui Alexei Navalnîi, condamnată la 7 ani și jumătate de închisoare
LIVE UPDATE | Război Israel-Hamas. Șeful Shin Bet anunță că vor fi operațiuni și în străinătate/Navă americană, atacată în Marea Roșie
Kate Middleton, apariție de senzație într-un costum violet cu o semnificație aparte la Design Museum din Londra: „Un simbol al autorității”

O femeie din Marea Britanie, dezamăgită după ce a aflat că soțul său a înșelat-o cu o prostituată, a decis să îi dea o lecție bărbatului.

Deși erau căsătoriți de zeci de ani, bărbatul a „călcat strâmb”, iar femeia a descoperit aventura acestuia, însă, contrar așteptărilor, a decis să nu îi reproșeze nimic.

A luat o decizie mai radicală, pentru a-l face pe soțul său să plătească, la propriu, pentru trădare.

Astfel, femeia a refuzat să mai facă sex cu soțul său dacă acesta din urmă nu îi dă bani pentru acest lucru.

„Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

Bărbatul povestește, pentru The Sun, că la început a fost de acord să îi dea bani soției, crezând că este vorba despre un simplu joc.

Însă lucrurile nu au stat așa, pentru că femeia s-a răzbunat pur și simplu pe el prin această metodă. Acum, bărbatul spune că nu își mai permite din punct de vedere financiar să mai facă dragoste cu propria sa soție,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: