Cum l-a pedepsit o femeie pe soțul său după ce a aflat că a fost la prostituate. „Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

HomeExterne

Cum l-a pedepsit o femeie pe soțul său după ce a aflat că a fost la prostituate. „Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

O femeie din Marea Britanie, dezamăgită după ce a aflat că soțul său a înșelat-o cu o prostituată, a decis să îi dea o lecție bărbatului. Deși

Ucraina primește pachetul de ajutor mult așteptat
Trump UITĂ că aliații finanțează cheltuielile militare ale SUA /Protecția oferită de NATO Europei nu e gratuită
”Au cel mai mare potențial de a protesta împotriva regimului”

O femeie din Marea Britanie, dezamăgită după ce a aflat că soțul său a înșelat-o cu o prostituată, a decis să îi dea o lecție bărbatului.

Deși erau căsătoriți de zeci de ani, bărbatul a „călcat strâmb”, iar femeia a descoperit aventura acestuia, însă, contrar așteptărilor, a decis să nu îi reproșeze nimic.

A luat o decizie mai radicală, pentru a-l face pe soțul său să plătească, la propriu, pentru trădare.

Astfel, femeia a refuzat să mai facă sex cu soțul său dacă acesta din urmă nu îi dă bani pentru acest lucru.

„Nu îmi mai permit să mai fac sex cu ea”

Bărbatul povestește, pentru The Sun, că la început a fost de acord să îi dea bani soției, crezând că este vorba despre un simplu joc.

Însă lucrurile nu au stat așa, pentru că femeia s-a răzbunat pur și simplu pe el prin această metodă. Acum, bărbatul spune că nu își mai permite din punct de vedere financiar să mai facă dragoste cu propria sa soție,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0