Rafila reacționează după ce sindicaliștii au amenințat cu greva generală

HomePolitică

Rafila reacționează după ce sindicaliștii au amenințat cu greva generală

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a reacționat, duminică, după ce sindicaliștii din sistemul medical au amenințat că declanșează greva gen

Adrian Criț nu mai este director general al STB.
Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au organizat mai multe evenimente dedicate copiilor
VIDEO | Victor Ponta: „Acest stat trebuie salvat, fără el nu putem să trăim. Când arde casa, nu am cum doar eu și cu vecinii să o stingem” VIDEO

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a reacționat, duminică, după ce sindicaliștii din sistemul medical au amenințat că declanșează greva generală. „Cred că ne-am înţeles asupra principalelor revendicări şi căutăm soluţii pentru ele”, afirmă el.

Federaţia „Solidaritatea Sanitară” anunţă, duminică, într-un comunicat de presă, că vor continua protestele pentru susţinerea revendicărilor şi a fost actualizat calendarul acţiunilor de protest.

În acest context, ministrul Sănătății a reacționat și a arătat că s-a înţeles cu sindicaliştii Federaţiei Solidaritatea Sanitară, care ameninţă cu greva generală, şi spune că vor fi scoase la concurs mii de posturi şi în curând va fi semnat şi contractul colectiv de muncă în care este prevăzut numărul de zile de concediu pentru personalul sanitar.

”Noi suntem în legătură cu sindicatul Solidaritatea Sanitară, ne-am întâlnit chiar şi săptămâna trecută, deci nu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: