Ministrul Mediului, despre Programul RABLA: ”Ne-am atins obiectivul”

HomePolitică

Ministrul Mediului, despre Programul RABLA: ”Ne-am atins obiectivul”

Mircea Fechet, ministrul Mediului a declarat luni seara, în urma ședinței liberalilor că Programul RABLA și-a atins obiectivul. El a anunțat că

🚨 Șeful CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, pus sub control judiciar într-un dosar de luare de mită / Iohannis: „Unii vor încerca să facă legături”
cum a pus mâna pe partid sfătuitorul de taină al preşedintelui! Îşi plantează candidații peste tot!
Marcel Ciolacu infirmă discuțiile pe tema Pilonului II de pensii. „A fost o opinie. Nu suntem în Evul Mediu să închid gura oamenilor”

Mircea Fechet, ministrul Mediului a declarat luni seara, în urma ședinței liberalilor că Programul RABLA și-a atins obiectivul. El a anunțat că în municipiul Moinești din județul Bacău s-a epuizat deja bugetul alocat.

Mircea Fechet a anunțat că în ciuda problemelor pe care cetățenii le-au întâmpinat la înscrierea în platformă, Programul RABLA și-a atins deja obiectivul:

”Dincolo de mica problemă tehnică pe care am avut-o la prima oră și care a durat, din nefericire, câteva zeci de minute și pe care am depășit-o cu succes, pot spun la ora 17:00 tocmai ce aveam voucher-ul cu numărul 12.000 emis, ceea ce din punctul nostru de vedere poate însemne faptul ne-am atins obiectivul. Am avut, tot în jurul orei 17 primul municipiu din România care și-a epuizat bugetul. E vorba de municipiul Moinești, din județul Bacău. Totodată, mai există două orașe, adică un municipiu și un oraș, ca fiu mai exact, municipiu Aiud

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0