Prăjitura Pavlova, Rețetă Festivă | Libertatea

HomeLifestyle

Prăjitura Pavlova, Rețetă Festivă | Libertatea

Compoziția pavlovei este simplă: o bezea crocantă la exterior și moale în interior, acoperită cu frișcă bătută și fructe proaspete. Astfel, din punc

Horoscop 21 Iulie 2023. Săgetătorii Ar Fi Bine Să Lase Lucrurile Așa Cum Sunt și Să Observe Ce Semnale Primesc De La Ceilalți și Ce își Doresc Ei
Horoscop 2 Noiembrie 2023. Balanțele Este Bine Să țină Cont De Cele Mai Subtile șoapte Ale Vocii Lor Interioare
INTERVIU. Cum Se Schimbă Bucătăria Românească. Drumul De La Mâncărurile Tradiționale, Trecând Prin „pizza Cu Jumări și Murături”, Până La Farfuriile Spectaculoase Ale Noului Val Local

Compoziția pavlovei este simplă: o bezea crocantă la exterior și moale în interior, acoperită cu frișcă bătută și fructe proaspete. Astfel, din punct de vedere vizual, straturile succesive de bezea și frișcă reprezintă tutu-ul balerinei, în timp ce fructele proaspete amintesc de decorațiile ce împodobeau costumele ei de scenă.

Cine a fost Anna Pavlova?

Prim balerina a Baletului Imperial Rus și a baletului rus Diaghilev, Anna Pavlova a devenit celebră în întreaga lume. În 1911, ea și-a fondat propria sa companie de balet și a plecat într-un turneu mondial de amploare, primul de acest gen din istorie. În anul 1926, Anna Pavlova și trupa ei de balet au pășit și pe scenele din Australia și Noua Zeelandă unde a cucerit publicul cu grația și talentul său. Ziarele titrau în vremea aceea: “Ea nu dansează, ci zboară prin aer, ca păsările.”

Anna este considerată una dintre cele mai importante și influente balerine din istoria baleteului. Ea…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0