De 1 Decembrie românii pot merge gratuit la muzeu/ Ce instituții culturale poți vedea de Ziua Națională?

HomePolitică

De 1 Decembrie românii pot merge gratuit la muzeu/ Ce instituții culturale poți vedea de Ziua Națională?

Ministerul Culturii lansează, cu prilejul Zilei naționale a României, campania „1 Decembrie Cultural”. Proiectul prevede ca românii să poată me

Joe Biden, nesigur de candidatura sa dacă Trump nu va candida/ Trump: Eu personal nu cred că el reușește fizic
„Toate proiectele finanțate din PNRR intră, de astăzi, în linie dreaptă”
Marcel Ciolacu, primit de Papa Francisc / Ce au discutat cei doi

Ministerul Culturii lansează, cu prilejul Zilei naționale a României, campania „1 Decembrie Cultural”. Proiectul prevede ca românii să poată merge gratuit la muzee cu ocazia sărbătorii a 105 de la evenimentul Marei Uniri de la Alba-Iulia.

Sub deviza „1 Decembrie Cultural”, Ministerul Culturii și instituțiile de cultură din țară propun publicului o sărbătoare a culturii românești, prilej cu care teatrele, muzeele, bibliotecile, centrele culturale, filarmonicile, teatrele de operă și operetă vor organiza evenimente speciale.

Bogăția și diversitatea culturii noastre, valoarea inestimabilă a patrimoniului și personalitățile reper care au făcut România cunoscută în lume, de-a lungul timpului, sunt cea mai puternică verigă care ne unește, ca națiune modernă, transmite Ministerul Culturii.

De „1 Decembrie Cultural”, accesul în rețeaua muzeelor din subordinea Ministerului Culturii este gratuit pentru toți vizitatorii.

„Cultura…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0