Povestea TRAGICĂ a unei fetițe din Gaza

HomeExterne

Povestea TRAGICĂ a unei fetițe din Gaza

Hind Rajab, o fetiță palestiniană în vârstă de 6 ani, a implorat trei ore să fie salvată. Ea și familia ei au fost prinse sub focul soldaţilor

O mamă a murit, la doar câteva ore după ce copilul ei a decedat în somn
Președintele din Filipine stârnește INDIGNARE după ce a mers cu elicopterul prezidențial la concertul Coldplay: „Abuz de putere”
Accident aviatic în Ucraina! Două avioane militare s-au ciocnit în aer / Piloții au murit

Hind Rajab, o fetiță palestiniană în vârstă de 6 ani, a implorat trei ore să fie salvată. Ea și familia ei au fost prinse sub focul soldaţilor israelieni în Fâşia Gaza. De altfel, micuța implorase ajutor în timp ce în spatele ei răsunau focuri de armă.

Ea a fost găsită de rude, moartă, abia după 12 zile de la incident, potrivit Reuters. Lângă rămășițele fetiței au fost găsite cadavrele a cinci membri ai familiei sale şi a doi lucrători de ambulanţă care se duseseră să o salveze.

Societatea Semilunii Roșii din Palestina a acuzat armata israeliană că a ţintit în mod deliberat ambulanţa, pe care o trimisese la faţa locului, după ce a petrecut trei ore la telefon cu Hind Rajab.

Asta e tot ce a mai rămas din ambulanța trimisă în ajutorul fetiței

Membrii familiei au găsit trupul lui Hind, împreună cu cele ale unchiului şi mătuşii sale şi ale celor trei copii ai lor, într-o maşină aflată în apropierea unui sens giratoriu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0