”Ce se întâmplă pe front e o rușine, nu vrem să facem parte din asta!”

HomeExterne

”Ce se întâmplă pe front e o rușine, nu vrem să facem parte din asta!”

Revolta eșuată a mercenarilor Wagner conduși de Evgheni Prigojin – ”Bucătarul lui Putin” – a dus la șuntarea relațiilor, și așa tensionate, cu

Hamas a început să PREDEA Crucii Roşii ostatici israelieni. Imagini emoționante: ”Mama s-a întors!”
REPLICA profesoarei care a chiulit de la muncă 20 de ani din cariera de 24 de ani: „Îmi pare rău, acum sunt la plajă!”
Insula Rodos, în continuare afectată de incendii

Revolta eșuată a mercenarilor Wagner conduși de Evgheni Prigojin – ”Bucătarul lui Putin” – a dus la șuntarea relațiilor, și așa tensionate, cu conducerea de la Kremlin, iar planurile pe termen scurt ale grupării nu includ și o revenire pe frontul din Ucraina.

Evgheni Prigojin se declară dezamăgit și revoltat de ceea ce se întâmplă pe frontul din Ucraina, motiv pentru care a transmis, sec, că mercenarii săi nu mai doresc să facă parte din acest scenariu.

”Am făcut multe pentru Rusia. Ceea ce se întâmplă acum pe front este o rușine. Nu vrem nicio parte din asta”a spus Prigojin la prima sa apariție după revolta eșuată de weekend.

Potrivit Politico, trupele paramilitare Wagner vor fi staționate în Belarus, nu se vor întoarce să lupte în Ucraina și vor antrena trupele locale. Prigojin a fost filmat cu un telefon mobil, purtând pe cap o șapcă de baseball și adresându-se unor luptători Wagner care, din când în când, îl…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0