Postul de director al SRI se vacantează oficial de luni în cadrul unei ședințe de plen reunit a Parlamentului

HomePolitică

Postul de director al SRI se vacantează oficial de luni în cadrul unei ședințe de plen reunit a Parlamentului

Vacantarea postului de director general al Serviciului Român de Informații se va anunța luni, începând cu ora 12.00 în cadrul unei ședințe de p

George Simion a nimerit cumva sub vizorul serviciilor speciale rusești. Reacția liderului AUR
Politicianule, oamenii se așteaptă să vii și cu un rezultat
”Oricând un conflict armat poate izbucni și trebuie să fim pregătiți”

Vacantarea postului de director general al Serviciului Român de Informații se va anunța luni, începând cu ora 12.00 în cadrul unei ședințe de plen reunit al Camerei Deputaților și al Senatului. Klaus Iohannis a solicitat Parlamentului vacantarea postului în urma demisiei din fruntea SRI a lui Eduard Hellvig.  

Luni va avea loc la Parlament ședința celor două camere reunite, în care se va anunța vacantarea postului de director general al SRI. Ședința se va desfășura atât în format fizic cât și online.

Procedura presupune ca numirea unui nou director al SRI să se facă în baza propunerii președintelui României, în ședință comună a Camerei Deputaților și a Senatului.

Klaus Iohannis le-a solicitat marți președinților celor două camere din Parlament, Nicolae Ciucă și Alfred Simonis să anunțe oficial vacantarea postului de director al SRI, în urma demisiei lui Eduard Hellvig.

demisie Eduard Helvig

Klaus Iohannis nu a menționat niciun alt nume care l-ar…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: