„Rotativa” guvernamentală fără UDMR

HomePolitică

„Rotativa” guvernamentală fără UDMR

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a explicat marţi seara că UDMR a făcut tot posibilul pentru a continua să guverneze împreună cu partenerii săi de

Sunt mici ajustări care trebuie făcute pentru cererea de plată nr. 3 din PNRR
Marcel Ciolacu face un apel ca românii să nu mai plece în pelerinaj. „În Israel e război”
VIDEO EXCLUSIV | Dacă nu ar fi ministru, Adrian Câciu ar fi analist economic. Ce spune fostul șef al Finanțelor despre „gaura la buget”

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a explicat marţi seara că UDMR a făcut tot posibilul pentru a continua să guverneze împreună cu partenerii săi de coaliţie. Acesta susţine că în acest moment nu sunt întrunite condiţiile pentru a guverna împreună cu PNL şi PSD. Reamintim că PSD și PNL și-au stabilit marți listele cu miniștri. Miercuri dimineața aceștia ajung în Parlament, pentru a-și prezenta în fața comisiilor de specialitate programul de guvernare.Votul de învestire a Guvernului Ciolacu este programat joi, de la ora 12.00.

„Am dat dovadă de flexibilitate în cadrul negocierilor din ultimele săptămâni”

”În ultima perioadă, UDMR a făcut tot posibilul pentru a continua să guverneze împreună cu partenerii săi de coaliţie, am fost dispuşi să facem compromisuri, dar, în acest moment, se pare că nu sunt întrunite condiţiile pentru a guverna împreună”, a scris, marţis eară, pe Facebook, Kelemen Hunor.

Acesta afirmă că…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0