PNL nu susține taxe noi, dar „este nevoie de ele”

HomePolitică

PNL nu susține taxe noi, dar „este nevoie de ele”

Coaliția și guvernul caută cele mai bune soluții pentru încadrarea în ținta de deficit bugetar de 4,4%. Purtătorul de cuvânt al PNL spune că su

Cum au dispărut informații ultra-secrete despre ingerința Rusiei în alegerile din SUA
Joe Biden acuză teroriștii Hamas că decapitează copii: „Am confirmat imaginile/ Nu am crezut niciodată că voi vedea așa ceva”
PNL nu a obstrucționat justiția

Coaliția și guvernul caută cele mai bune soluții pentru încadrarea în ținta de deficit bugetar de 4,4%. Purtătorul de cuvânt al PNL spune că sunt consultări și dezbateri pe această temă atât în coaliție, cât și între actualul și fostul ministru de Finanțe. În ceea ce-i prvește pe liberali, aceștia susțin păstrarea facilităților fiscale, care au adus „numeroase beneficii economice”, spune Ionuț Stroe. 

Însă, țara noastră este în procedură de ajustare a deficitului bugetar. Asta înseamnă că dorința liberalilor ar putea ar putea să nu fie îndeplinită. Chiar dacă PNL este împotriva introducerii de noi  taxe, Ionuț Stroe afirmă că „este nevoie de ele”.

Există această ipoteză de lucru (n.r. de reintroducere a CASS-ului), există această posibilitate. Măsurile care vizează aceste ajustări bugetare nu se referă doar la eliminarea facilităților. Sunt multe alte măsuri care vin și le putem adopta să încurajeze…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0