Oleksandr Hmel, un jucător ucrainean celebru de hochei, a murit pe front

HomeExterne

Oleksandr Hmel, un jucător ucrainean celebru de hochei, a murit pe front

Războiul din Ucraina face tot mai multe victime! Oleksandr Hmel, celebrul jucător ucrainean de hochei, a murit pe front. Sportivul în vârstă de

Columbia, Bolivia și Chile rup relațiile diplomatice cu Israel / „Dacă nu oprește masacrul poporului palestinian, nu putem rămâne acolo”
S-a filmat cum o violează, apoi a UCIS-O. Tânărul criminal din SUA riscă pedeapsa capitală
Nava spațială construită de Boeing, Starliner, are programat primul zbor pilotat de astronauți, marți, după ani de amânări. Care este miza

Războiul din Ucraina face tot mai multe victime! Oleksandr Hmel, celebrul jucător ucrainean de hochei, a murit pe front.

Sportivul în vârstă de 42 de ani a luptat în război chiar de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina.

”A fost în război din februarie 2022. La început, jucătorul de hochei a apărat Kievul de ruși, iar apoi, s-a înrolat în rândurile Forțelor Armate, îndeplinind sarcini de luptă în diferite puncte ale liniei frontului”, conform presei din Ucraina.

Potrivit TSN, sportivul a murit în regiunea Donețk, lângă Bahmut, pe 12 mai.

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra Kievului

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra Kievului, după o pauză de 12 zile, a declarat astăzi un oficial militar ucrainean. Sistemele de apărare aeriană au distrus toate țintele aflate în apropierea lor, potrivit informațiilor preliminare.

”Un alt atac inamic asupra Kievului. În acest moment, nu există informații despre…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0