A fost inaugurată piața volanta din curtea Consiliului Județean Olt

HomePolitică

A fost inaugurată piața volanta din curtea Consiliului Județean Olt

În fiecare zi de duminică, până în luna noiembrie, locuitorii municipiului Slatina vor putea cumpăra cele mai proaspete și autentice produse di

Au SCĂZUT preţurile şi la cozonac, şi la drojdie şi deja ne gândim la sărbătorile de iarnă
Ordonanța prin care Guvernul vrea să reducă deficitul bugetar. Care este planul de restructurare a facilităților fiscale și a cheltuielilor
Ce spune Dumitru Costin după consultările de la Guvern privind creșterea salariului minim: „Au fost mai catolici decât Papa”

În fiecare zi de duminică, până în luna noiembrie, locuitorii municipiului Slatina vor putea cumpăra cele mai proaspete și autentice produse din Piața volantă inaugurata astăzi. La eveniment a fost prezent și ministrul Agriculturii, Florin Barbu, care a fost confundat….cu prim ministrul.

Așa a fost întâmpinat ministrul Agriculturii, Florin Barbu care a venit acasă, el fiind originar din Slatina. Mulți oameni l-au salutat, alții însă l-au confundat.

„Aoleu…ministru sunt nu prim ministru…ma pupă al doilea ministru că toate femeile râd de mine că m-a pupat și domnul Daea. Când e gata? Acum în 10 minute e gata pentru dumneavoastră”, a explicat ministrul unei bătrâne care pregătea pâinea în țest.

Ministrul le-a promis producătorilor că îi va susține în continuare în programul ”Tomata” unde primesc subvenție de 3000 de euro.

„La rectificarea bugetară o să am o discuție cu ministrul Finanțelor pentru a suplimenta și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: