Obiectivul pe care îl are Guvernul pe termen mediu și lung este de a avea o creștere economică sustenabilă

HomePolitică

Obiectivul pe care îl are Guvernul pe termen mediu și lung este de a avea o creștere economică sustenabilă

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat joi seara, că obiectivul pe care îl are Guvernul pe termen mediu și lung este acela de a avea o

Parlamentul României a eliminat pensiile speciale ale senatorilor și deputaților
Preşedintele Klaus Iohannis i-a conferit Marelui Rabin al României, Menachem Hacohen, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer
Klaus Iohannis merge pe mâna Ursulei von der Leyen, pentru un nou mandat la Comisia Europeană

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat joi seara, că obiectivul pe care îl are Guvernul pe termen mediu și lung este acela de a avea o creștere economică sustenabilă. De asemenea, Boloș a anunțat scheme de ajutor pentru industria alimentară, materiale de construcții și industria de construcții.

„Este un prim pas pentru a avea o creștere economică sustenabilă, îndeosebil pe zona de investiții, mai ales, în contextul în care, pentru industria agroalimentară și industria de construcții am avut scheme de stat finanțate din fonduri europene”, a spus ministrul Finanțelor, la finalul primei şedinţe a noului Executiv.

Potrivit lui Boloș, ținta de reducere a inflației este un alt obiectiv important pe care Guvernul și l-a propus. În acest sens, este vorba despre un mix de politici monetare și de politică fiscală.

„Săptămâna viitoare va fi emis avizul pentru cererea de plată numărul 2 din PNRR”

Întrebat de jurnaliști, după…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1