Amendă usturătoare pentru cei de la AUR după protestul de vineri de la ASF

HomePolitică

Amendă usturătoare pentru cei de la AUR după protestul de vineri de la ASF

Jandarmeria București a anunțat că partidul AUR va fi amendat cu 30 de mii de lei după protestul de vineri din fața ASF, care a blocat Splaiul

Transformăm procedura administrativă într-un demers eficient
Elon Musk a mers cu băiețelul său la întâlnirea cu președintele Turciei. Erdoğan îl curtează pe Musk să investească în Turcia
Vom avea o colectare de TVA de cel puțin 1% din PIB/ Începând cu 2024, ai 566 servicii pe telefon

Jandarmeria București a anunțat că partidul AUR va fi amendat cu 30 de mii de lei după protestul de vineri din fața ASF, care a blocat Splaiul Independenței.

„Referitor la adunarea publică de ieri, din zona Splaiului Independenței, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Manifestația de protest nu a respectat prevederile de declarare și avizare, conform Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, cu modificările și completările ulterioare.

Având în vedere încălcările cadrului legal în vigoare și refuzul cooperării cu forțele de ordine, manifestat prin blocarea traficului rutier, jandarmii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.000 de lei, astfel:

  • o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 26, alin 1, lit. a);
  •  o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, în…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: