”Oamenii afectați de inundațiile din ultimele zile vor fi ajutați de Guvern!”

HomePolitică

”Oamenii afectați de inundațiile din ultimele zile vor fi ajutați de Guvern!”

Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări că toți oamenii care au fost afectați de inundațiile din ultimele zile vor fi ajutați de Guvernul Românie

Șefii din instituțiile de stat NU mai pot să le mărească salariile bugetarilor din subordine/ Care este motivarea Executivului?
”Îmbunătățim programul prin care sprijinim financiar cupluri infertile!”
Evazioniștii cu prejudicii între 100.000 și 1 milion € scapă nepedepsiți, dacă returnează rapid banii

Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări că toți oamenii care au fost afectați de inundațiile din ultimele zile vor fi ajutați de Guvernul României, precizând și unde sunt, acum, cele mai mari probleme.

Localitatea Grecești din județul Dolj este grav afectată de inundații, a precizat Marcel Ciolacu, zeci de persoane fiind izolate sau deja evacuate preventiv.

Departamentul pentru Situații de Urgență ia toate măsurile pentru ca toți cei aflați într-o situație precară, din cauza viiturilor, să primească apă și mâncare caldă, dar și să aibă unde să petreacă noaptea. Totodată, a mai scris Marcel Ciolacu, vor fi alocați ”bani din fondul de rezervă pentru refacerea drumurilor și remedierea pagubelor”.

Oamenii afectați de inundațiile din ultimele zile vor fi ajutați de Guvern! Cele mai mari probleme sunt în localitatea Grecești din Dolj, unde zeci de persoane sunt izolate sau au fost evacuate preventiv.

Ne-am asigurat prin Departamentul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0