”Am aprobat o schemă de 600 de milioane de euro pentru firmele românești

HomePolitică

”Am aprobat o schemă de 600 de milioane de euro pentru firmele românești

Marcel Ciolacu a transmis pe Facebook că a aprobat o schemă de 600 de milioane de euro pentru firmele românești care produc alimente și au

1000 de membri AUR strigă „demisia, Rafila”, în fața ministerului Sănătății. Alexandru Rafila spune că vaccinarea NU devine obligatorie
”Atacurile Rusiei în apropiere de frontierele României necesită coordonare cu aliații noștri și o strategie comună”
„Dacă partidul îmi va cere să candidez, voi candida!”

Marcel Ciolacu a transmis pe Facebook că a aprobat o schemă de 600 de milioane de euro pentru firmele românești care produc alimente și au nevoie de investiții în unitățile de procesare. Premierul a declarat că aceasta este una dintre măsurile contra inflație.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat încă de la începutul ședinței de Guvern de vineri că Executivul aprobă o schemă de sprijin în valoare de 600 de milioane de euro pentru firmele româneşti producătoare de alimente, care fac investiţii în unităţile de procesare:

”Lupta contra inflației și protejarea nivelului de trai al românilor reprezintă preocuparea centrală a acestei guvernări. Am aprobat o schemă de sprijin în valoare de 600 de milioane de euro pentru firmele românești producătoare de alimente care fac investiții în unitățile de procesare.

Concretizăm viziunea noastră despre productivism și patriotism economic. Avem nevoie de mai multă hrană…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: