Nu riscăm să pierdem bani europeni. România e unul dintre puţinele state cu creştere economică în acest an

HomePolitică

Nu riscăm să pierdem bani europeni. România e unul dintre puţinele state cu creştere economică în acest an

Ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a dat asigurări sâmbătă că România nu riscă să piardă fondurile europene. El a adăugat că „lucruri

Cu ce se ocupă zilele acestea tânăra de la AUR care ar fi încercat să intre cu gloanțe în Parlament? „Suflecă mânecile și fă schimbarea!”
Deficitul bugetar a ajuns 56,96 miliarde lei / Marcel Boloș: Ne-am întins mai mult decât ne este plapuma
„Să nu lăsăm curentele extremiste și populiste să-și impună agenda dictată de la Est de noi”

Ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a dat asigurări sâmbătă că România nu riscă să piardă fondurile europene. El a adăugat că „lucrurile sunt într-o zonă în care Comisia a înţeles că avem cheltuieli suplimentare” aferente conflictului din Ucraina. De asemenea, el a precizat că România este unul dintre puţinele state care are creştere economică în acest an.

Adrian Câciu a făcut o serie de clarificări după ce a fost întrebat, sâmbătă, la intrarea în sediul PSD, despre ”gaura” de 7 miliarde de lei menționată de ministrul Finanţelor, Marcel Boloş. El a explicat că, în opinia sa, Boloș s-a referit la faptul că nu s-au realizat încasările prognozate pe luna septembrie.

”Nu cred că a spus că a găsit o gaură, a spus că nu s-au făcut încasări conform programărilor în septembrie, dacă nu mă înşel. Întrebaţi-l pe dânsul care sunt cauzele. Are instituţiile de colectare în subordine, bănuiesc că sunt…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: