„Nu mai pot să rabd să-i văd la TV”

HomePolitică

„Nu mai pot să rabd să-i văd la TV”

Premierul Marcel Ciolacu i-a catalogat, sâmbătă, „măgari” pe cei care contestă măsurile de majorare a pensiilor, adăugând că vârstnicii „au con

Marcel Ciolacu atinge subiectul drepturilor minorității române din Ucraina cu premierul Demis Șmihal. „Așteptăm deschidere”
„Trebuie să își pună probleme de privacy și de data protection”
”Clotilde Armand și funcționarii conduși de ea nu cunosc legea!”

Premierul Marcel Ciolacu i-a catalogat, sâmbătă, „măgari” pe cei care contestă măsurile de majorare a pensiilor, adăugând că vârstnicii „au construit România”.

Prezent, sâmbătă la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Satu Mare, preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a vorbit despre „pomenile electorale”

„Nu am nicio reţinere să spun: sunt un om care îmi asum lucruri, şi bune, şi rele. Sunt un om care ştiu să mă aplic şi să văd că, dacă continuăm cu pomeni electorale, se duce România în cap. Şi normal că mediul de afaceri vede că suntem direcţionaţi doar într-o anumită zonă, dar nici nu mai pot să rabd să-i văd la televizor că în continuu discută de unde sunt bani pentru pensionari. Şi mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri! Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente! Sunt o prioritate a unui…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0