Ideologiile extremiste, semne de îngrijorare pentru Klaus Iohannis / „Când ura între semeni devine politică de stat, consecințele sunt înfiorătoare.”

HomePolitică

Ideologiile extremiste, semne de îngrijorare pentru Klaus Iohannis / „Când ura între semeni devine politică de stat, consecințele sunt înfiorătoare.”

Președintele Klaus Iohannis afirmă că, în ultima perioadă, au crescut alarmant incidentele antisemite, la nivel mondial, ceea ce ridică „serioa

”Experiența și înțelepciunea seniorilor noștri sunt resurse adesea nevalorificate”
Eliminarea facilităților pentru industria IT provoacă discuții în PNL
Simion a năvălit în sediul CSM pentru a reclama ingerințe politice în cazul presupusului viol colectiv din tabăra AUR. Procurorii se plâng de abuz

Președintele Klaus Iohannis afirmă că, în ultima perioadă, au crescut alarmant incidentele antisemite, la nivel mondial, ceea ce ridică „serioase semne de îngrijorare”. 

Din nefericire, în ultima perioadă asistăm la o creștere alarmantă a incidentelor antisemite la nivel mondial, iar prezența din ce în ce mai vizibilă a curentelor și a ideologiilor extremiste în spațiul public ridică serioase semne de îngrijorare, transmite Klaus Iohannis.

Iohannis mai spune că este nevoie de prevenirea și combaterea mentalităților și a comportamentelor antisemite, rasiste sau xenofobe și asta se poate face, în opinia președintelui cu ajutorul educației, „cel mai puternic instrument prin care pregătim copiii pentru această misiune”.

Este esențial să nu lăsăm forțele distructive ale urii, ale prejudecăților și ale indiferenței să ne erodeze comunitățile. Prin respectul drepturilor fundamentale ale omului și asumarea protejării acestora,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0