Ana Bogdan, meciul fabulos care a schimbat istoria la Wimbledon

HomeSport

Ana Bogdan, meciul fabulos care a schimbat istoria la Wimbledon

Cu 38 de puncte disputate, Ana Bogdan și Lesia Tsurenko au jucat cel mai lung tie-break (18-20) din istoria Wimbledon 20

Fostul angajat al lui Gigi Becali îl amenință fără perdea pe patronul FCSB!
Ionuț Chirilă știe de ce nu se înțelege Andrea Compagno cu Gigi Becali
Dumnezeu a ajutat-o pe Dinamo contra Argeșului, crede Iulian Roșu!

Cu 38 de puncte disputate, Ana Bogdan și Lesia Tsurenko au jucat cel mai lung tie-break (18-20) din istoria Wimbledon 2023.

Ana Bogdan face dezvăluiri despre meciul fabulos care a schimbat istoria la turneul londonez: „M-am învins pe mine în multe momente”

Prin ce a trecut Ana Bogdan la Wimbledon? A încălcat codul înainte de a disputa cel mai lung tie-break din istoria Grand Slam-urilor.

Ana Bogdan, eliminată în turul trei la Wimbledon după un thriller incredibil cu Lesia Tsurenko: 18-20 în super tie-break.

ProSport: Ana a fost o partidă de un dramatism rar întâlnit. Te rog descrie această dispută care a schimbat istoria tenisului.

Ana Bogdan: A fost un meci foarte intens în care am depășit multe limite atât din partea mea cât și din partea Lesiei (n.red. Tsurenko). Ar trebui să privesc pozitiv această poveste pentru că m-am învins, în foarte multe momente, pe mine, mi-am învins stările pe care le aveam acolo pentru…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: