Ce se întâmplă dacă te conectezi, chiar și din greșeală, la WiFI-ul vecinului de bloc

HomeExterne

Ce se întâmplă dacă te conectezi, chiar și din greșeală, la WiFI-ul vecinului de bloc

Tuturor ni se întâmplă, uneori, să rămânem fără conexiune la internet, din diverse motive. Iar atunci când se întâmplă acest lucru, multe perso

Italia confiscă aproape 780 de milioane de euro de la Airbnb
Orașul în care îți cumperi apartament cu 130 de euro. Un afacerist a cumpărat 15 case la prețul unei mașini
Vladimir Putin și Kim Jong-un s-au întâlnit la Cosmodromul Vostocni din Rusia

Tuturor ni se întâmplă, uneori, să rămânem fără conexiune la internet, din diverse motive. Iar atunci când se întâmplă acest lucru, multe persoane s-au gândit să se conecteze la un alt WiFi, mai ales dacă respectiva rețea nu are parolă.

Însă, dacă sunteți în Italia, este important să aveți grijă atunci când vă trece un astfel de gând prin minte, pentru că puteți încălca legea.

Această conduită constituie o infracțiune care poate fi pedepsită și cu câțiva ani de închisoare. Utilizarea conexiunii la internet a altcuiva fără consimțământul acestuia poate întruni caracteristicile unei infracțiuni. De fapt, mai multe infracțiuni, în funcție de tipul de conexiune de care profitați, notează ziarulromanesc.de.

Potrivit sursei citate, dacă vecinul are parolă la rețeaua sa, dacă îi spargeți parola, atunci aceasta este în mod clar o infracțiune în Peninsulă. De asemenea, dacă rețeaua nu este parolată și dumneavoastră…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: