Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un Al Treilea Război Mondial”

HomePolitică

Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un Al Treilea Război Mondial”

Ziua 501 de război în Ucraina. Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, după ce SUA au promis că vor trimi

Simion a năvălit în sediul CSM pentru a reclama ingerințe politice în cazul presupusului viol colectiv din tabăra AUR. Procurorii se plâng de abuz
„Ne rotăm mai tare ca antrenorii de la Steaua”
Guvernul solicită tranșa a treia din PNRR. Alte 2,7 miliarde de euro pot intra în România

Ziua 501 de război în Ucraina. Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, după ce SUA au promis că vor trimite muniţie cu dispersie în Ucraina, că, dacă aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar însemna un „al treilea război mondial”.

UPDATE 1: Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un Al Treilea Război Mondial”

Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, după ce SUA au promis că vor trimite muniţie cu dispersie în Ucraina, că, dacă aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar însemna un „al treilea război mondial”, transmite EFE.

Într-un mesaj pe canalul său Telegram, Medvedev a afirmat că preşedintele american Joe Biden, după ce „a fugit ruşinos din Afganistan” şi apoi „a distrus economia europeană” şi a livrat sute de tone de arme Ucrainei, „a declanşat un conflict prelungit extrem de periculos cu Rusia”.

„Ca…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0