Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un Al Treilea Război Mondial”

HomePolitică

Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un Al Treilea Război Mondial”

Ziua 501 de război în Ucraina. Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, după ce SUA au promis că vor trimi

Negocieri între România și Egipt privind repatrierea românilor din zona Fâșiei Gaza
VIDEO EXCLUSIV | Ce spune ministrul Adrian Câciu despre rectificarea bugetară: „Nu poate veni pozitivă”
PSD solicită explicații privind distribuirea unor materiale de propagandă politică de către PNL atașate, prin capsare, de taloanele de pensii

Ziua 501 de război în Ucraina. Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, după ce SUA au promis că vor trimite muniţie cu dispersie în Ucraina, că, dacă aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar însemna un „al treilea război mondial”.

UPDATE 1: Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un Al Treilea Război Mondial”

Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, după ce SUA au promis că vor trimite muniţie cu dispersie în Ucraina, că, dacă aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar însemna un „al treilea război mondial”, transmite EFE.

Într-un mesaj pe canalul său Telegram, Medvedev a afirmat că preşedintele american Joe Biden, după ce „a fugit ruşinos din Afganistan” şi apoi „a distrus economia europeană” şi a livrat sute de tone de arme Ucrainei, „a declanşat un conflict prelungit extrem de periculos cu Rusia”.

„Ca…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: