Marcel Ciolacu, vizită în Germania. Cum a fost surprins premierul în avion și care vor fi subiectele abordate (FOTO)

HomePolitică

Marcel Ciolacu, vizită în Germania. Cum a fost surprins premierul în avion și care vor fi subiectele abordate (FOTO)

Premierul Marcel Ciolacu efectuează – în perioada 4 – 5 iulie 2023 – o vizită în Germania, prinacipalele subiecte care vor fi abordate în timpu

Ușurința cu care se cumpără aceste țigări este uluitoare
Victor Negrescu despre posibilitatea de a obliga statele membre UE să justifice veto-ul
Palatul Victoria, iluminat luni seara în culorile Drapelului Național

Premierul Marcel Ciolacu efectuează – în perioada 4 – 5 iulie 2023 – o vizită în Germania, prinacipalele subiecte care vor fi abordate în timpul acestor discuții fiind legate de industria de apărare, dar și de alte tipuri de investiții.

Înainte de decolarea aeronavei, premierul Marcel Ciolacu a spus că există un potențial ”semificativ” în ceea ce privește cooperarea dintre Germania și România, cu atât mai mult cu cât această țară este ”cel mai important partener al României”.

Relația bilaterală, în urma acestei vizite oficiale a premierului român, poate fi, astfel, intensificată, iar prespectivele reale de dezvoltare trebuie concretizare cât mai repede.

”Cooperarea dintre România și Germania are un potențial semnificativ, pe care am convingerea că îl putem valorifica și mai mult în interes reciproc. Germania este cel mai important partener comercial al României, fapt ce constituie o bază solidă pentru intensificarea…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0