Ce Este Filet Mignon şi Cum Se Prepară

HomeLifestyle

Ce Este Filet Mignon şi Cum Se Prepară

Ce este filet mignon Filet mignon – nume care derivă din franceză și care înseamnă file „delicat” este cea mai fragedă parte a mușchiului de

Când E Solstițiul De Iarnă 2023?
Horoscop Urania Săptămânal Pentru Rac. Previziuni Pentru Perioada 28 Octombrie – 3 Noiembrie 2023
INTERVIU. Poeta Svetlana Cârstean, Despre Cât Mai Citesc Tinerii „crescuți Cu Internetul”. „Rețelele Sociale I-au Permis Poeziei Să Se Strecoare Printre Mii De Informații, știri și Filmulețe Despre Nutriție”

Ce este filet mignon

Filet mignon – nume care derivă din franceză și care înseamnă file „delicat” este cea mai fragedă parte a mușchiului de vită. Alte bucăți de carne apreciate din mușchiul de vită includ chateaubriand și T-bone.

Deoarece cele două file mignon pe care le poți obține de la un animal cântăresc doar aproximativ 400 de grame fiecare, acestea tind să fie costisitoare, mai ales dacă sunt de calitate superioară. Partea mai mare a vertebrelor lombare în formă de T este o friptură T Bone, iar partea mai mică este filet mignon.

Filet mignon este fraged și are o aromă delicată, subtilă. Poate fi friptă, învelită cu o fâșie de slănină, care conferă aroma de friptură și o împiedică să se usuce în timpul gătirii. Dacă este prăjit, filet mignon-ul este de obicei gătit în unt sau ulei de măsline în același scop. Unii bucătari combină tehnici, prăjind carnea într-o tigaie și apoi terminând-o la cuptor….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0