Marcel Ciolacu: Moartea Anastasiei să nu fi fost degeaba, să nu fie încă o cifră!

HomePolitică

Marcel Ciolacu: Moartea Anastasiei să nu fi fost degeaba, să nu fie încă o cifră!

Marcel Ciolacu a făcut un apel la societatea civilă și mass media să promoveze Legea Anastasia. Premierul a participat luni la dezbaterea proie

PNL și PSD au pe liste candidați surpriză. Ce nume sunt vehiculate pentru viitorul Guvern – SURSE
Ședință de guvern la Palatul Victoria/ S-a adoptat Strategia națională de sănătate și Strategia de vaccinare pentru perioada 2023 – 2030
Premierul Marcel Ciolacu a vizitat Muzeul Holocaustului din Washington. „Să ne angajăm cu toţii pentru a avea grijă ca istoria să nu se repete”

Marcel Ciolacu a făcut un apel la societatea civilă și mass media să promoveze Legea Anastasia. Premierul a participat luni la dezbaterea proiectului de lege, într-un eveniment organizat la Palatul Victoria. 

Nu ne dorim să fim în sufletul tatălui Anastasiei, și-a început discursul premierul României, care a mulțumit ONG-urilor, elevilor și studenților, dar și fostului premier Călin Popescu Tăriceanu.

Nu ne dorim să fim în sufletul lui (n.r. tatăl Anastasiei) după pierderea avută, care a găsit puterea să se implice și să ridice acest caz ca să-l vedem cu toții în adevărata lumină a faptului că era cazul să înăsprim legislația dacă vei conduce fără carnet, dacă vei conduce sub influența alcoolului și dacă vei conduce după ce ai consumat droguri.

Premierul găsește motto-ul campaniei foarte bun: „Fii curat la volan” și transmite că nu este un demers politic, de fațadă.

Pierderea familiei, decesul Anastasiei, să nu fie…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0