Marcel Ciolacu lucrează la un plan de măsuri economice. Mediul de business îi cere analizele de impact

HomePolitică

Marcel Ciolacu lucrează la un plan de măsuri economice. Mediul de business îi cere analizele de impact

Premierul Marcel Ciolacu continuă seria de consultări cu reprezentanții mai multor sectoare de activitate, în vederea construirii unui nou plan

Sorin Grindeanu anunță că lucrările la autostrada Moldovei sunt în grafic / Noi IMAGINI de la fața locului
Soția vicepreședintelui PMP, Corneliu Bichineț, a murit în somn în urma unui infarct
”Eu nu m-am certat niciodată cu domnul Achimaş

Premierul Marcel Ciolacu continuă seria de consultări cu reprezentanții mai multor sectoare de activitate, în vederea construirii unui nou plan de măsuri economice. Marți, șeful Executivului s-a întâlnit cu reprezentanții Confederației Patronale Concordia și ai Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România.  Anterior, Marcel Ciolacu a purtat discuții și cu reprezentanții marilor retaileri, ai industriei construcțiilor și cu cei ai industriei alimentare.

Reprezentanții Guvernului au prezentat mediului de afaceri principiile care stau la baza planului de măsuri economice, aflat acum în curs de elaborare la nivelul Executivului. Scopul acestui plan este să permită statului român atât accesarea tuturor fondurilor europene disponibile, cât și să determine mai multă strictețe în privința cheltuielilor publice, se precizează într-un comunicat de presă al Guvernului.

”Guvernul României este angajat să mențină…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0