Marcel Ciolacu l-a primit pe premierul Bulgariei la Palatul Victoria

HomePolitică

Marcel Ciolacu l-a primit pe premierul Bulgariei la Palatul Victoria

Prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, pe premierul Bulgariei, Nikolai Denkov, aflat în vizită de lucru la Bucu

Am intrat direct în foc. Eu n-am avut o lună de grație la Guvern
Reacția lui Simion, după ce Iohannis nu a invitat AUR la recepția de Ziua Națională: „1 decembrie a devenit un fel de chermeză privată”
Victor Negrescu cere aderarea României la Schengen în PE/ Discuții purtate cu responsabilul de preşedinţia Spaniei la Consiliul UE

Prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, pe premierul Bulgariei, Nikolai Denkov, aflat în vizită de lucru la Bucureşti.

UPDATE

Premierul român și omologul său bulgar au discutat despre relațiile excelente, așa cum le numește Ciolacu, dintre cele două țări, relații care sunt confirmate și prin existența unui parteneriat strategic, convenit în martie, la nivel de președinți.

Am avut discuții constructive pentru deblocarea unor noi domenii de cooperare, în beneficiul dezvoltării economice a țărilor noastre. Discuțiile au atins domenii de impact, pentru cetățenii noștri. precum transporturile sau energia.

Ambele părți și-au arătat interesul pentru implementarea proiectului european care va asigura o Dunăre navigabilă, precum și pentru construirea unui al doilea pod rutier Giurgiu-Ruse.

În ceea ce privește domeniul energetic, cei doi oficiali au discutat despre o mai bună conectare a coridoarelor de transport a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: