Acuzații dure pentru Marius Croitoru: „A făcut dinadins!”

HomeSport

Acuzații dure pentru Marius Croitoru: „A făcut dinadins!”

Apele nu s-au liniștit la FC Argeș după barajul cu Dinamo, iar fostul antrenor Marius Croitoru are în continuare parte d

Mihai Stoica despre penalty-ul dat de Colțescu în Farul
Maria Sakkari a început să râdă ironic înainte de a o elimina pe Sorana Cîrstea
Cât costă un bilet la derby-ul dintre FCSB și Rapid București

Apele nu s-au liniștit la FC Argeș după barajul cu Dinamo, iar fostul antrenor Marius Croitoru are în continuare parte de critici dure.

La FC Argeș încă nu s-a trecut peste dezastrul de la barajul cu Dinamo. Acuzații dure pentru Marius Croitoru: „A făcut dinadins!”

FC Argeș a retrogradat după barajul cu Dinamo, pe care l-a pierdut cu 8-5 la general, iar fostul antrenor Marius Croitoru este văzut drept principalul vinovat.

Viorel Tudose, reprezentantul sponsorului principal al piteștenilor, susține că tehnicianul este responsabil pentru faptul că echipa va evolua în Liga 2. Mai mult, el îl acuză pe antrenor că ar fi luat intenționat deciziile greșite.

„Nu mi s-a părut normal ceea ce s-a întâmplat la FC Argeș. Credeți-mă că cineva a făcut treaba asta dinadins, și mă refer la antrenorul anterior lui Bogdan Vintilă. Dar, jucătorii respectivi au demonstrat că nu sunt profesioniști și din această cauză am și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: