Marcel Ciolacu despre absorbția fondurilor comunitare

HomePolitică

Marcel Ciolacu despre absorbția fondurilor comunitare

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că prioritatea mandatului guvernamental pe care îl reprezintă este absorbția fondurilor europene prin care

„Avem nevoie de formare pentru inspectorii sociali”
Va respecta cancelarul Nehammer Rezoluția PE privind Schengen?
„Ne rotăm mai tare ca antrenorii de la Steaua”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că prioritatea mandatului guvernamental pe care îl reprezintă este absorbția fondurilor europene prin care se vor realiza proiectele din infrastructură.

Președintele PSD susține că ”o infrastructură de transport modernă și sigură, adaptată nevoilor României și așteptărilor românilor, o vom putea dezvolta cu resurse europene.

Absorbția fondurilor comunitare este prioritatea mandatului nostru guvernamental pentru realizarea marilor proiecte de infrastructură”.

Actualul prim-ministru a avut marți discuții cu reprezentanții Ministerului Transporturilor, legate de accelerarea proiectelor din infrastructură:

”Am discutat astăzi cu ministrul Sorin Grindeanu și cu directorii companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii cum putem accelera investițiile și ritmul lucrărilor, pentru ca cetățenii români și economia națională să beneficieze de proiecte precum Autostrada Moldovei,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0