”Locul României este în Spaţiul Schengen”

HomePolitică

”Locul României este în Spaţiul Schengen”

Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, se află în vizită de stat în România, pe care a descris-o drept ”o vizită l

Joe Biden, nesigur de candidatura sa dacă Trump nu va candida/ Trump: Eu personal nu cred că el reușește fizic
„Felicitări pentru rezultatele obţinute la Jocurile Europene de la Cracovia”
Primul „cap care cade” după scandalul din „azilele groazei”. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a DEMISIONAT. Marcel Ciolacu: „Este reacția firească”

Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, se află în vizită de stat în România, pe care a descris-o drept ”o vizită la prieteni”.

Frank-Walter Steinmeier a susținut o conferinţă presă comună cu omologul său român, Klaus Iohannis, prilej cu care a precizat că ”locul României este în Spaţiul Schengen de multă vreme ”.

Frank-Walter Steinmeier: ”România este o ţară cu o mare cultură, cu o istorie bogată”

În ceea ce priveşte aderarea ţării noastre la Schengen, Frank-Walter Steinmeier a transmis asigurări că Germania va susţine acest demers. De asemenea, s-a referit la actuala situaţie de securitate, în contextul războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

”Unitatea noastră este un atu în aceste vremuri ale provocărilor, aşa cum nu a fost niciodată în ultimele decenii. Vom face faţă împreună acestor provocări” a afirmat preşedintele german.

Oficialul a lăudat modul în care România a primit…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0